lauantai 20. elokuuta 2011

Suomalainen yrittäjä lähettää terveiset Bali-oppaan lukijoille

Unelma Balista!

Bali on kolmen miljoonan balilaisen kotisaari, mutta yhä useampi pohjoisen pallonpuoliskon ihminen löytää talvipakkasista tiensä Balille. Moni päättää jäädä yrittämään.

Peräti kolmen eri toimipisteen yrittäjä Marko Kytöharju oli mukana avustamassa suosittua Bali-matkaopaskirjaamme. Nyt, vajaa vuosi kirjan ilmestymisen jälkeen, Marko lähettää terveisensä kirjan lukijoille:

Parhaat terveiset täältä Itä-Balilta Santai-Hotellista. Suomalaisia asiakkaita meillä on ilahduttavasti ollut viimeisen vuoden aikana paljonkin, mutta lisää viela mahtuu! Santai-Hotelli  on Balin ehkä kaikkein kauneimmalla alueella, jossa viela voi kokea sen eksoottisen Balin fiiliksen, jota matkaajat haluavat hakea kaukaa Aasiasta. Sen alueen nimi on Amed.


Kytöharjujen perustama The Griya tarjoaa mahtavat maisemat meren ulapalle.

Meidän vieraana voitte kokea lukuisia aktiviteetteja: snorkkelointi, sukellus, trekkaus, maastopyöräily, veneily, koskenlasku, päiväretket, tai sitten vain totaalista rentoutumista spa-hoitojen kera, uimista, ja illanviettoja.
Aistikas makuuhuone The Griyan sisätiloissa.


Todellista luksusta kaipaaville on tarjolla The Griya Villas and Spa luksusvilla resortti, jossa tarjolla on luksusvilloja omalla uima-altaalla ja kaikilla mukavuuksilla. The Griya on vastaus asiakkaille jotka eivät ajattele matkustusbudjettia,  ja joille vain paras on lomalla vaatimuksena. The Griya täyttää kaikki ne odotukset.


Auringonlasku Griyan huvilan uima-altaalta.

Molemmat resortit, Santai ja The Griya , sijaitsevat Amedin alueella. Kun kerran menet Amediin, tulet palaamaan sinne uudestaan kerta toisensa jälkeen!


The Griyan huvila iltavalaistuksessa


Terveisin

Marko Kytöharju
* * *
Bali-opaskirjan Facebook-sivu. Liity faniksi, ja saat aina tuoreet uutiset omaan Facebook-tiliisi!
* * *
Bali Suomalainen Matkaopas ilmestyi vuoden 2010 lopussa. Kirja on kattava opastus Balin kaikkiin kolkkiin ja kaikenlaisiin palveluihin. Ainoana opaskirjana maailmassa siinä ovat mukana kaikki suomalaisvetoiset palvelut. Tämä ominaisuus tekee Bali-oppaasta Suomalaisen Matkaoppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti