perjantai 20. huhtikuuta 2012

Bali-oppaan päivitys: Kuta ympäristöineen

Bali-oppaan päivitys: Kuta, Seminyak

Kutan status: Nouseva.

Kuta on Balin party-keskus. Se on pitkään ollut tukossa, ja kun alueelle rakennetaan koko ajan lisää hotelleja, on odotettavissa lisää tungoksia.


Kutan liikenneongelmiin on tulossa ainakin pieni ratkaisu. Tällainen kuva näyttää suunnitellun liikenneratkaisun Kutan itäpuolella. Se voisi mahdollista parantaa liikennettä, mutta todellisuus paljastuu tietysti vasta sitten, kun liikennejärjestely on valmis.


Kuta kasvaa ja kehittyy. Lisäkapasiteetti tuo alueelle lisää turisteja mutta myös lisää autoja, moottoripyöriä ja tungoksia.


Seminyakissa sijaitseva jazz-ravintola, belgialaiskeittiötä edustava Mannekenpis on siirtynyt suomalaisomistukseen. Teemme ravintolasta oman blogimerkinnän lähiaikoina.


Suuri muutos Suur-Kutan yöelämässä on Jalan Arjuna (Jalan Double Six), jossa on suljettu monta legendaarista klubia: Bacio, 66 Club sekä Syndicate.

Samalla alueella rakennetaan nyt omistusasuntoja, ja ainoa klubi tällä rantatien pätkällä on Cocoon, jossa auringonlaskun aikaan on Happy Hour ja rentoa oleskelua drinkin ääressä.


Suur-Kutan alueella on tapahtunut pieniä muutoksia, osa ravintoloista on muuttanut nimeään tai ideaansa.

Jalan Werkudaralla La Casa => Waroeng Tropical sekä Flying Piano => urheilubaari Champs.

Jalan Camplung Tandukilla on avattu trendikäs Favehotel, jossa on 251 huonetta, ravintola, uima-allas, kahvila ja maksuton wifi.

* * *

Tämä on Suomalaisen Matkaoppaan Bali-blogi.

Lisätietoja kirjastamme saat täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti