perjantai 30. maaliskuuta 2012

Raportti Amedista: tältä näyttää suomalainen Griya-luksushuvila

The Griya on nähty ja tässä tulee raportti

Olemme seuranneet jo vuosia suomalaisten yrityshankkeita Balilla. Kiinnostavin näistä on The Griya, joka on "viiden tähden" kiinteistö upealla maisemapaikalla Amedissa.

Äskettäinen vierailukäynti antoi mahdollisuuden tehdä ensikäden havaintoja Griyan laatutasosta. Tässä perusteellinen raporttimme:

* * *


The Griya on vielä hieman kesken, eli yleiset tilat ovat edelleen työn alla. Tämä korostaa sitä vaikutelmaa, mikä syntyy, kun raskastekoinen ovi avautuu ja eteen ilmestyy tämä miljardin rupiah'n maisema!

The Griya on todellinen maisemapaikka! Amedin upeat rantamaisemat ovat totta, ja ne avautuvat oman huvilan tiloista: uima-altaalta ja makuuhuoneesta.

Vasemmalla näkyy keittiö, joka on avoin tila. Kokopuusta valmistetut huonekalut muodostavat ruokailutilan.


Keittiö on hyvin varustettu. Mikroaaltouuni ja vedenkeitin näkyvät tässä kuvassa.


Valmis astiasto, veitset, kaasuliesi ja juokseva vesi. Keittiö ei ole järisyttävän ylellinen, vaan käytännöllisen toimiva ja hyvin varustettu.


Keittiön naapurissa on myös avoin tila, joka on televisiohuone, oleskelutila ja lepopaikka.


Suuri televisioruutu, kiva pöytä ja kaappi täynnä DVD-elokuvia rentoutumista varten.


Makuutila on laadukas. Lattia on kokopuuta, samoin sänky. Raskastekoinen sänky ei liiku isonkaan ihmisen kääntyessä. Patjat ja tyynyt ovat laadukkaita.


Kylpyhuonetilat ovat laajat, ja ne koostuvat useasta eri osasta. Amme on tässä, huomaa designer-kraana!


Huvilassa on kaksi suihkua, joista kylpytilojen yhteydessä on tämä "rainshower"-suihku. Se on suosittu luksushotelleissa: nopeasti huuhteleva vesisuihku.


Kylpyhuoneessa on kaksi lavuaaria, molemmat on hiottu yhdestä kokonaisesta kivestä.


Yksityiskohdat ovat tärkeitä. Shampoot ja hoitoaineet ovat yrityksen nimellä varustetuissa lasipulloissa - ei muovia, ei supermarket-roinaa.


Yksityiskohdat ovat tärkeitä. Soitin on Harman-Kardon.


Vaikka huvila on täysin vartioitu ja eristetty, on huvilassa myös turvasäiliö eli kassakaappi.


Balilaisella tyylitajulla, kasvi-istutuksineen ja patsaineen, sisustettu huvilatila on laadukkainta trooppista luksusasumista, mitä rahalla saa. Uima-allas on kaiken keskellä, ja siihen voi pulahtaa rentoutumisen lomassa.


Käyntimme on päättynyt. Kun ovi sulkeutuu, mieleen jää tämä maisema, jossa "infinity"-uima-altaan (reunaton) luota avautuu maisema Amedin vihreille rinteille ja välkkyvälle merelle.


Onko mitään kritisoitavaa? Kalusteiden ja ovenpielien terävät kulmat ovat kovaa trooppista jalopuuta. Huolimaton ryntäily voi aiheuttaa kipua, jos sattuu iskemään jalkansa tai kätensä oven- tai sängynpieliin. Mutta se voi tapahtua missä tahansa.

The Griya saa meiltä täydet pisteet.

* * *

Tämä on Suomalaisen Matkaoppaan Bali-blogi

Lisätietoja Bali-opaskirjastamme saat täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti